I helgen skrev jag om Marathon och att jag trodde att de skulle ta ett steg upp till efter som den hade tagit 3 steg förut med en bra avkastning. Jag trodde att detta steget skulle börjar om 3 dagar dock togs steget under Måndagen, vilket på ett sätt blir 3 dagar om man räknar med helgen, dock trodde jag på Onsdag. Steget som Marathon tog var väldigt stor på nästa 90% under Måndagen, de var väldigt mycket mer än vad jag hade väntat mig men jag klagar absolut inte. Jag köpte in på 2.05 dollar per aktie och sålde på 2.95 dollar per aktie i efterhand skulle jag bara sålt en del men jag är väldigt nöjd med denna traden ändå. Jag tror att framtiden i Bolaget kan vara bra och att man bör göra en fundamental analys av bolaget. Det är inget jag vill ha då mina långsiktiga innehav vill jag ha i svenska bolag. Har några aktier kvar dock bara för att få se var den tar vägen.