Spara Pengar Med Ett Kreditkort

De finns massor av kreditkort och det är svårt att hitta det bästa, många orkar inte leta efter de och betalar därför onödiga utgifter som man troligen inte har koll på. Komplett är det bästa och det jag personligen använder, du kan spara pengar genom att använda Kompletts kreditkort som ger dig en bonus, använd dock bara kredit på saker du annars hade köpt och på saker du kan betala i tid.

kreditkort

Spara på cashback samt att slipp dyra avgifter

Avgiften för att få kortet är inget, det är alltså helt gratis och du betalar inget för att få de. Årsaviften för kortet är även den helt gratis. För alla saker du köper med ditt Komplett kort får du en bonus som består av att pengar betalas ut till ditt konto. Du får mellan 1-4 % tillbaka på summa du köpt en produkt för vilket jag tycker är ett mycket bra sätta att spara pengar på.

 

Hur Mycket Bonus Får Jag?

Cashback vid köp hos Komplett är 4%

Cashback vid internetköp är 2%

Cashback på alla andra köp är 1%

Behöver Du Byta Bank?

Detta är en mycket bra sak med kortet och det är att du inte behöver byta bank utan kan ha allt kvar på din aktuella bank. Du behöver endast skaffa kreditkortet som varken har en start avgift eller en årlig kostnad samt att du får bonusar på alla dina köp.

Försäkrningar som ingår med kreditkortet

Försäkringar

Du får en Reseförsäkring som gäller för dig och din familj på resor, max 45 dagar. 

Du får ID-stöldsförsäkring som ger dig hjälp, rådgivning och juridisk assistans upp till 100 000 kr vid stöld av ditt ID. 

Du får ett köpskydd för ditt kreditkort som säkrar upp till 25 000 kr ifall varor du har köpt blir stulna vid brott, överfall eller vid skada under fraktning. 

Är detta ett bra kort för dig?

Detta kortet är för dig ifall...

Om du är en person som alltid kan betala fakturorna i tid, om du har kontroll över dina inköp  och har bra koll på din ekonomi är detta ett mycket bra sätt att spara pengar på. Du får ett kort som ger dig pengar för att betala dina inköp på kredit, därför finns det ingen nackdel för dig med att skaffa Komplett kreditkort. 

Är detta ett dåligt kort för dig?

Detta kortet är inte för dig ifall...

Du har svårt att betala fakturor i tid, har svårt att kontrollera dina inköp och köper på impulser samt överskrider din budget. Detta kommer leda till att koret kommer kosta dig pengar istället för att spara dig pengar och det vill vi inte. 

Läs senaste inläggen om mina börs investeringar

TA på OMX30, Xpeng, Zwipe och Angler Gaming

TA på OMX30, Xpeng, Zwipe och Angler Gaming

Detta är TA (teknisk analys) av indexet OMX30 samt aktierna Xpeng, Zwipe och Angler Gaming. Detta är endast mina personliga tankar. Risk Dessa aktier innebär stora risker för investerare men det finns även chans till stora vinster. Xpeng drabbas av en dålig kinesisk...

5 Misstag nya investerare gör

5 Misstag nya investerare gör

Tips till nya investerare - 5 misstag du bör undvika! Misstag nummer 1 - Fel mindset Ett vanligt misstag är att man investera i tron om att göra snabba pengar vilket är fel mindset på börsen. Det går att göra snabba pengar på börsen det är dock svårt och man bör ha...

Hur du startar ett Avanza konto på 3 minuter

Hur du startar ett Avanza konto på 3 minuter

Så här startar du ett Avanza konto: Det första du behöver göra för att kunna starta ditt konto är att gå in på Avanza. Börja med att trycka på "skapa ett konto" för att komma vidare till själva registreringen. Det första du kommer fylla i är ditt personnummer...