Detta är TA (teknisk analys)

av indexet OMX30 samt aktierna Xpeng, Zwipe och Angler Gaming. Detta är endast mina personliga tankar.

Risk

Dessa aktier innebär stora risker för investerare men det finns även chans till stora vinster. Xpeng drabbas av en dålig kinesisk marknad och Angler Gaming har en vinst varning i ryggen. Detta påverkar bolagen fundamentalt och Angler Gaming är ner 55% från denns ATH (All Time High).

Xpeng

Ser relativt bra ut tekniskt och vi har ett stöd på 35-38, om vi bryter ner där under ligger nästa stöd runt 33.80 nivåerna. Bolaget är värt 60 dollar enligt mig så det finns en uppsida på 50% ifall min riktkurs uppfylls.

Läs mer om Xpeng

Zwipe

Ser mycket bra ut tekniskt, aktien har brutit ut ur en nedåtgående trend samt RSI (14) har också brutit upp ur en nedåtgående trend. Detta ger oss två olika köpsignaler vilket är starkt.

Läs mer om Zwipe

Angler Gaming

Rent tekniskt inte den bäst aktien. Men kollar vi fundamentalt så har vi 55% ner sedan ATH, detta beror mycket på deras vinstvarning som kom här i veckan. Enligt mig överreagerar marknaden på detta genom att kursen gick ner lite mer än 22% den dagen. Igaming sektorn har i övrigt gått bra utifrån de rapporter som har släppts. Jag tror att kursen kommer drivas uppåt när rapporten släpps för att den inte är så dålig som alla verkar tro i dags läget.

Läs mer om Angler Gaming

Vill du investera i något av dessa bolag? Då kan du starta ditt sparande hos Avanza HÄR.

Vill du läsa mer artiklar? Då rekommenderar vi: “Börsen och varför man ska börja investera”