Om 1h öppnar börsen för vecka 34 och jag tänkte nu skriva ner vad jag tror kommer hända under veckan. Jag tror först och främst att OMX30 samt mina långsiktiga innehav kommer återhämta sig från Fredagen vecka 33 där de gick ner runt 2%. Zwpie gick under vecka 33 ner från 20 kr till 16 kr, den stängde på Fredagen med viss återhämtning på 16.66 kr. Jag tror att under veckan får vi se Zwipe ta 18 kr igen. Jag förväntar mig även att Embracer går upp då de fick en höjd riktkurs av många förra veckan men fick ingen större reaktion så jag tror att vi ser en vis uppgång där.

Rapporter

Latour har rapport på Torsdag den 20:e Augusti. Jag tror att denna rapport kommer vara bra men frågan är som vanligt om den kommer vara bättre än förväntningarna vilket är mycket svårt att säga. Latour har gått mycket bra under detta går och återhämtat sig väldigt bra från Corona krisen därför tycker jag att de är svårt att säga om den är positiv eller negativ.

Zignsec har rapport på Fredag den 21:e Augusti. Jag har köpt just denna aktie för att jag tror på den god rapport och det är för att de endast funnits på börs lite mindre en 1 år och har gjort det bra trotts krisen. Jag tror att Zignsec kommer ha bra bild inför framtiden och det kommer göra att folk inte vill missa tåget och hjälper kursen upp.