Under Vecka 34 fick vi se en viss nedgång i OMX30 dock inga större rörelser om man kommer från vecka till vecka. Vecka gick för mig okej, det blev en blå veckan med ca 1.1% upp vilket jag är nöjd med även fast jag tappade hela 1% under fredagen. Jag tror att vecka 35 kommer bjuda på min tredje vecka i rad med blåa siffror men man kan aldrig vara hundra på de.

Top 3

Mitt tredje bästa bolag denna veckan var Kinnevik och det var dels för jag köpte lite fler aktier till ett bra pris och att jag har relativt mycket av mitt kapital hos dom.

Nästa bäst var Zwipe som dock tappade 3.53 % på fredagen men gjorde ändå en okej vecka, gick från 16.22 till ca 17 kr vilket är en okej avkastning.

Bäst var Zignsec som jag tog in som day trade, jag köpt in mig på 11.91 och sålde på 13.49 vilket med facit i hand var väldigt dumt gjort då aktie har gjort en sjukt stark vecka och stängde på hela 17.11, vilket raket det blev!

Sämsta 3

GomesSpace Group som jag endast köpte in för att testa hur bra avkastning jag kan få av att bara gå på var andra säger, gick – 10% dock har jag inga större summor i så slog inte så hårt.

Latour som fick in en mindre bra rapport och det kom skriverier om att den var övervärderad dock tror jag att Latour kommer återhämta sig relativt fort.

Castellum som gick ner från sin 190 kr till det den tidigare varit på vilket är runt 180 kr, Castellum kommer gå upp igen och säker ner igen men jag sitter på den i de långa loppet och tror starkt på dom.

overall var det inga större nedgångar denna veckan utan den rulla på bra, största nedgången var på fredagen dock tog den bara bort mer profit.