I artikeln “Allt talar för uppvärdering – köp världsledande bolaget” skriver Agnetha Jönsson om de saker som gör att Husqvarna just nu är en köpvärd aktie. I artikeln lyfter hon att bolaget är världsledande på robotgränsklippare, de har fokus på hållbarhet och digitalisering som båda är två stycken mega-trender i vår tid. jag anser att Husqvarna kommer ta 10% + inom ett år och kanske till och med 15-20%. Det som kan vara jobbigt är att Husqvarna är nästan på ATH vilket kan kännas jobbigt för en som investerar långsiktigt. Dock tror jag på att man slå de tidigare topparna och Husqvarna är ett väl sköt och stort företag så den kommer inte att dippa fort från ingenstans. Jag rekommenderar att göra som i day trades, att sätta en stop loss och ska man ge de lite mer svängrum än på day trades. Detta skulle jag säga är en relativt säker investering men de gäller som alltid att hålla koll på dina aktier och följa nyheterna om de.