Latour har sina rapport imorgon (08-20) vilket kommer bli intressant om det bli drag åt något håll. Historisk sätt har rapporterna bara gjort skillnad på kort sikt och Latour fortsätter stabilt i sin positiva trend. Jag sitter med en del i Latour då jag tror på dom i längden för de har presterat bra historiskt så om rapporten inte skulle vara bra och dra ner kursen en del kommer jag köpa mer för jag är säker på att de återhämtar sig från de. Det skulle kunna vara en överträffande bra rapport då Covid-19 har gett börsen massa bra möjligheter, återstår att se hur det blir men jag är iallafall taggad och kommer ha kvar mitt innehav i vilket fall som.

Gaming Corps har sin rapport dagen efter alltså Fredag (08-21) där jag känner mig 50/50 på hur det går, senaste rapporten blev det ett litet fall efter och annars har de inte gjort allt för mycket för kursen. Det kommer bli spännande att se vad som händer och jag har inte så mycket i aktien men de blir kul med lite spänning.

Zwipe har i en vecka haft en negativ trend som bröts igår med PM:et som kom in, därför tror jag som jag sa i min förväntningar på denna vecka att vi kommer kunna stänga över 18 kr innan helg. Just nu är kursen 17.20 kr. Jag tror att de kan bli någon slags impuls och att vi hamnar runt 19 kr men känner mig inte jätte säker på de fast de hade vart roligt. Zwipe har förövrigt rapport nästa vecka och de kommer bli sjukt spännande och jag tror att rapporten kommer ha bra riktning för Zwipes framtid men frågan är hur siffrorna idag ser ut.

Kinnevik har nästa vecka sin X-dag, de är mitt personliga favorit Investmentbolag. Jag fyllde därför på mitt innehav hos dom igår för att få lite mer utdelning samt att jag känner mig säker på att de fortsätter uppåt. Jag tror det för att de historiskt har gett en bra avkastning, samt att Kinnevik har en viss “hype” runt sig just nu.