Vecka 35 kommer vara mycket intressant tror jag då vi på tisdag den 25:e har Kinneviks X-dag vilket kommer sänka priset och det blir troligen med 7 kr då det är utbetalningen per aktie, jag tror dock att Kinnevik kommer återhämta sig snabbt efter deras troliga nedgång på Tisdagen. Om vi kollar på OMX30 så har det inte hänt så mycket denna vecka utan den har gått upp och ner mellan 1740 och 1775 vilket jag tror att den kommer fortsätta göra även nästa veckan och förhoppningsvis med någon slags uppgång. Vi har även under veckan intressanta bolag som rapporterar, två bolag som jag har rätt hög % av mitt kapital i då jag tror sten hårt på de.

Rapporter

På onsdag den 26:e rapporterar fastighetsbolaget Hufvudstaden, jag känner mig rätt säker på den positiv rapport på så sätt att man har fått stöd från staten samt att de kommer ha en bra plan för framtiden vilket är det viktigaste. De har knappt återhämtat sig något från börs kraschen vilket jag tycker är konstigt. Vi får se på onsdag hur det går men jag förväntar mig en positiv aktiekurs av rapporten.

Dagen efter alltså torsdag den 27:e rapporterar Zwipe, ett bolag jag tror på i längden och det har mycket kvar att ge. Zwipe har för mig bara gått från klarhet till klarhet, jag har vart med aktien på deras uppgång från 11 kr upp till 20 kr och nu ligger den på 17 kr. Jag tror på samma sak som Hufvudstaden här, med det menar jag att Zwipe kommer ha en rapport som visar att de har en bra plan för framtiden. Jag känner mig inte lika säker på Zwipe som Hufvudstaden man jag tror på en stark rapport och kommer hålla kvar min position.

Löning

På Tisdag är det löning och jag kommer fylla på mina innehav hos Hufvudstaden dagen före rapporten och med resten kommer troligen hålla en stund för att försöka hitta en ny aktie.