Mina day-trades

Min Riktkurs för Zaplox träffa

Som sagt min Riktkurs på 0.9 kr/aktie träffade en liten stund under Fredags morgonen, den första försäljningen är på 0.825 kr detta för att de blev lite för mycket fiske sedan droppet så jag gick endast lite + men va mest för att minska mitt innehav. Jag är nöjd även fast jag förlorade lite på att sälja av en del där men man kan inte alltid ha rätt. Dessutom blev det en bra avkastning med de som såldes på 0.9 och köptes på 0.82.

Två aktier drog ner portföljen idag

Två bolag som jag gillar väldigt mycket var de två sämsta idag och gjorde så att portföljen blev röd. Detta är något som såklart är tråkigt men man ska väga in sin fundamentala analys av bolaget och om inget har förändrats där så bör du inte vara så orolig. Jag känner mig trygg med Terra och Zaplox och känner därför ingen stress, det ända jag stör mig på va att jag förväntade mig en liten uppgång i Terra i början av dagen för att sedan få en liten nedgång, den gick upp till 0.94 sedan nedåt och jag satte sälj på 0.95. Men det blev en del påfyllningar under dagen som förhoppningsvis betalar av sig imorgon eller nästa vecka.

Redeye om Zwipe

Nu under Torsdags kvällen har Redeye lagt upp om Zwipe, som ni ser i bilden har all statistik tvingat dom att öka deras “fair value range”. De har höjt sina förväntningar från 20 kr till 35 kr vilket är en rätt stor förändring. Detta pekar på en positiv dag i Zwipe imorgon och jag är väldigt tagga på att se hur långt den når innan vi tar helg. Jag är väldigt gald att jag lyckades fiska in en del Zwipe för 17.5 kr/aktie idag.

Fiske lycka

Under Torsdagsmorgonen droppade både Rolling och Zwipe en hel del, jag trodde på en studs upp under dagen så därför köper jag in till kanon priser för en day-trade men de nådde inte riktigt upp till min sälj kurs. Zwipes Säljkurs kommer jag ta bort då det har kommit nyheter om de (läs inlägget ovan detta) medans rolling kommer jag ha kvar på 3.06kr/aktie. Vi har även vår kära Leo Vegas där jag sålde av halva mitt innehav vid 42.92 kr/aktie för att sedan köpa tillbaka lika mycket på 42 kr/aktie. Som tidigare sagt går Leo Vegas upp och ner mycket fast med en positiv “trend” under senaste veckan det har funkar bra för mig att hitta toppar att sälja på för att sedan köpa tillbaka aktien till ett bättre pris. Jag har inga större planer på att göra de mer nu inför kommande rapport dock. 

Köp signal i H&M

Vi har en köp signal i H&M detta baserar jag på att den har brytit ur 130 talen och är uppe på 140 kr och ska fortsätta uppåt. Även att RSI har brutit upp över de vanliga 50. Sedan om man kollar på Covid-19 statistiken så är den på väg ner vilket gör att H&M kommer få mycket mer kunder när alla deras butiker kan köpna. Detta är ingen Day-Trade utan mer långsiktigt köp jag ska göra idag under Torsdagen. Vill dock dela med mig om i prencip allt jag gör på börsen.

Leo Vegas

Igår nämde jag att Leo Vegas tog 42 för att sedan gå under och upp igen. Jag skrev att jag trodde på att den skulle göra likadant igen. Därför sålde jag en del av mitt innehav på 42.68 kr/aktie och la 2st köpordrar en på 42 kr och en på 41.5 kr. Jag fick inköp på 42 kr dock sjönk den tyvärr bara till 41.6 kr innan den vände uppåt till 42.6 som den stängde på. Jag tror att Leo Vegas kommer förstsätta med sin swingande graf och fortsätta att öka lite hela tiden. Som sagt tidigare är målet 44-45 kr. På bilden ser ni när jag sålde och när jag köpte in igen. Röd=Sälj, Blå=Köp.

Zwipe Får Uppgång

Under Onsdags morgonen fick Zwipe en uppgång som jag hade väntat, skulle troligen kunna ta 19 kr/aktie vilket den även var nära att göra vid impulsen. Efter uppgången till 18.8 har den pendlat mellan 18.4-18.6, om den kan bryta 18.6 topparna kanske vi får se 19 kr/aktie åtminstånde en stund. Blir intressant att följa hur det går för Zwipe.

Leo Vegas Touchar 42

På Onsdagens öppning nuddar Leo Vegas 42 kr/aktie för att sedan gå ner lite igen men nu har den tagit 42.2 och jag tror på att den kommer gå ner lite och vända igen. Enligt mig skulle Leo träffa 42 en dag tidigare men tror på en ökning till 44-45 kr/aktie till deras rapport.

Zwipe Och Uppgång?

Zwipe har gjort en bra öppning under Vecka 32 och kan luta mot att få ännu en impuls uppåt. Zwpie nådde sitt ATH under Tisdagen på hela 18 kr, jag hoppas på mer uppgång till runt 19-20 kr men trycker det i nu läget är svårt att säga. Den stängde på 17.78 vilket gör det svårt för mig att känna mig säker på vad som händer. De jag tänker är att köpa in en del Zwipe nu och ifall de går ner fiska för att få en bra avkastning senare för att en till impuls kommer känner jag mig säker på men när är jag inte lika säker på. 

Zaplox

Under Tisdagen sjönk Zaplox med 16% pga att BTA aktien av Zaplox konverterades till vanliga aktier, jag tog detta som ett tillfälle att gå in i aktien till ett bra pris. Jag har ett riktkurs på 0.9 kr/aktier, vilket ger en god avkastning mot mitt inköpspris som var 0.825 kr/aktie. Jag trodde den skulle höja sig mer under Tisdagen efter raset dock hade jag fel på de och nu ligger den +- 0 för min del. Under Onsdagen hoppas jag på en ökning till 0.85 kr/aktie. Onsdagen blir även intressant för Terra och Leo Vegas.

Rolling Optics Holding Sålt

Nu under Tisdagens öppningen har Rolling uppnått min säljkurs på 3 kr/aktie. Alltså har jag inga aktier kvar där länger och har fått en bra avkastning med min inköpskurs på 2.69 kr/aktie. Grattis till alla andra som också köpte i Rolling och sålde runt 3kr. Nu har rollig tappat ner lite och ligger på 2.86 kr/aktie.

Fina rörelser i Leo Vegas

Under Måndagen vecka 32 fick vi fina rörelser i Leo Vegas som nu ligger på 41.56. Vi har fiskat en hel del i denna aktien under Vecka 31 och nu förväntar jag mig en ökning till 42 kr/aktier under Tisdagen. Det är dock inte omöjligt att den går ner till 40.5 kr/aktie häller, jag tror på att aktien kommer att gå upp till 45 kr/aktie till rapporten som kommer den 13:e. Jag skriver mycket om Leo Vegas då det är ett av mina storsta innehav nu och är det största innehavet som jag gör “snabb affär” med.

Marathon Patent Group Tar Mycket Större Steg Än Väntat.

I helgen skrev jag om Marathon och att jag trodde att de skulle ta ett steg upp till efter som den hade tagit 3 steg förut med en bra avkastning. Jag trodde att detta steget skulle börjar om 3 dagar dock togs steget under Måndagen, vilket på ett sätt blir 3 dagar om man räknar med helgen, dock trodde jag på Onsdag. Steget som Marathon tog var väldigt stor på nästa 90% under Måndagen, de var väldigt mycket mer än vad jag hade väntat mig men jag klagar absolut inte. Jag köpte in på 2.05 dollar per aktie och sålde på 2.95 dollar per aktie i efterhand skulle jag bara sålt en del men jag är väldigt nöjd med denna traden ändå. Jag tror att framtiden i Bolaget kan vara bra och att man bör göra en fundamental analys av bolaget. Det är inget jag vill ha då mina långsiktiga inehav vill jag ha i svenska bolag. Har några aktier kvar dock bara för att få se var den tar vägen.

Day-Trade i Rolling.

Efter ett tapp i Rolling har jag nu köpt in en del för 2.73 kr/aktie och tror på en återhämtning till åtminstånde 3 kr/aktie under veckan. Jag tycker denna är intressant för den har en bra ökning under senaste månaderna samtidigig gick den upp bra i början av dagen. Efter droppet från den toppar har den legat stabilt runt 3 kr/aktie och nydligen droppat till ca 2.7 kr/aktie, jag tror nu efter andra droppet på en åtherhämtning till 3 kr/aktie anting idag eller som sagt under veckan. Denna aktien skulle även kunna sticka upp 3.2 som den tidigare vart på dock vill jag hälldre ta en säkrare väg och gå för 3. Tillägg: Köpte in mer på 2.69 kr/ aktie. Sumering Måndag: inköp på 2.73, 2.69 och 2.6 = 2.69 i inköpskurs totalt. Sålt en del på 2.78 kr/aktie för de var ett par försäljningar på 400 000 aktier som gjorde mig lite fundersamt så ville ta ner lite på mitt inehav. Nu sitter jag med de sista aktierna och siktar på 3 kr/aktie.

OMX 30 och mina investmentbolag

Under slutet av vecka 31 droppade OMX en hel del för att nu på Måndagen vecka 32 få en bra respons på de tidigare droppet. Detta inebar att mina fina investment bolag tappade en hel del under vecka 31 men bara nu på måndagen i princip tagit igen hela droppet. Efter som jag fyllde på men lite grann per aktie så har jag fått en ännu bättre avkasting. Min största innehav är Kinnevik och Investor, dock det mest intressanta är Leo Vegas just nu jag har inköpskurs på 41 kr/aktie och hoppas på en bra ökning till rapporten (analys varför är redan upplagd).

TerraNet Holding AB Day-Trade lyckad

Jag la under helgen upp ett inlägg om att jag la en köporder på denna aktien för 0.778 kr/aktie. Jag sa även att jag skulle sälja på 0.98 vilket den nu har träffat och jag är klar med den traden. Hade jag köpt för 0.778 hade jag fått en avkastning på 25% dock kunde jag tyvärr inte få igenom köpet utan fick köpa för lite dyrare men ändå en bra avkastning på 13%.

 

Day-Traden i DVS Lyckad

Jag la tidigare idag upp ett inlägg om DVS där jag köper in den som Day-Trade och att jag då skulle sälja den de för 890 Danska kronor vilket jag gjorde. I mitt inlägg nämnde jag även att jag trodde att den skulle ta 900 under dagen men att jag säljer mycket lägre pga att danska kronan är stark just nu. Runt 11:30 träffade DVS 900 och har legat över de sedan dess. 

Köpt DSV (min första danska aktie) och lagt säljorder

Jag fick DSV aktier och har lagt en säljorder på 890 danska kronor vilket blir en profit på 25kr/aktie ungefär från när jag köpt mina. Jag tror de kommer nå upp till 900 danska kronor men detta är verkligen ett bolag jag endast har som day trade. Jag har den som endast day-trade för att danska kronan är stark och kanske tappar värde samtidigt som svenska kronan ökar värde.

 Höjd riktkurs och Day-Trade för mig

DSV Panalpina har fått en ökad riktkurs av många (se röda rutan) vilket gör att den troligen går upp en del nu på Måndags morgonen. Jag kommer försöka få tag på några aktier där för att sedan sälja under dagen, detta är en aktie jag verkligen inte vill hålla på länge då Danska kronan är väldigt stark just nu och Svenska kronan håller på att gå upp just nu. Detta är en Day-Trade som kan ge en bra avkastning tror jag. Jag kommer sitta på Aktien vid 8:59- 9:00 och lägga mig lite över vad den ligger på då för att va säker på att jag får aktier i detta bolag.

Ökad riktkrus för Castellum.

Barclays har under Måndagsmorgonen höjd riktkursen på Fastighetsbolaget Castellum. Tidigare var riktkursen 190 kr nu har dom satt den på 200 kr. Detta är positivt för mig som har Castellum som ett långsiktigt innehav då detta bör göra att kursen ökar under början av vecka 32. 

 

Ännu en köporder lagd

Jag har lagt en köp order hos “TerraNet Holding B” på 0.778 kr/aktie. Denna aktie har haft en nedåtgående trend sedan början av Juni, Nu har den då brutit en tringaelformation och bildat en falggformation som troligen kommer gå uppåt. Min försäljning kommer jag sätta på 0.98 kr vilket ger 25% i avkastning och är inte så omöjlig att träffa. Det har även indikerats på en köpsignal genom att i Macd har de blåa gått förbi de röda vilket är en köpsignal. Detta är ingen köp rekommendation även om jag tror att den kommer gå upp, gör en egen analys. De blåa linjerna är, inte helt exakta utan bara för att förtydliga.

Ny köporder inför Vecka 32

Jag har nu lagt en köp order i “Marathon Patent Group Inc” på 2.03 dollar/aktie. Detta är för jag tror att den kommer ta steg fler steg uppåt (se bild) men kommer ha det som en “Week Trade” och sälja när den hoppat ett till steg. Vi har även denna blåa linje som visar vart jag tror att den bör hoppa upp om den går ner så lågt, ifall den faller en bit under denna så har jag en stoploss så jag inte förlorar allt för mycket. Kollar man på tidigare så tror jag på att den kommer gå ner lite i 2 dagar innan på dag 3 alltså onsdag flyger upp igen detta tror jag för om kollar på tiden mellan stegen har det vart runt 3 dagars mellanrum. Nedgången kommer också eftersom den har gjort det på alla dom andra, dock vet man aldrig säkert, därför köper jag en del nu och ifall den går ner kommer jag köpa lite till för att få ett mindre snitt pris och förhoppnigsvis en bättre direktavkastning. Många vet kanske inte vad detta företag gör, dom är ett av de första Nasdaq-listade “Cryptocurrency mining” företagen och jag tycker det kommer bli otroligt spännande att se hur det går för dom. Då jag egentligen har en långsiktigt potfölj så sätter jag inte in jätte stora summor av mitt kapital men ändå så jag kan få en värdefull avkastning ifall den går som jag har tänkt.

Under vecka 32 tror jag på en ökning inom speciellt Leo Vegas, inte jätte stor men från 40.48kr till 45kr per aktie. Detta grundar jag på ett storköp av en ledare inom Leo Vegas, ökad riktkurs till 60kr från 55kr och att deras rapport kommer under vecka 33 som jag tror kommer göra att kursen stiger då ett spelbolag oftast inte har så stora utgifter förutom reklam och fixa till själva sidan. Jag tror även på en del återhämtning av OMX 30. Jag skulle nog även se en lite uppgång på Zwipe för att sedan gå ner lite till i ca 3 veckor för att sedan förhoppningsvis få en ny stor uppgång, men det återstå att se senare. Storytell tror jag kommer fortsätta sitt spår neråt tills runt torsdag-fredag kanske till och med måndag därefter innan den börjar gå upp lite inför rapporten som händer vecka 33 på tisdagen. Rapporten kommer vara väldigt positiv på grund av att många fler har börjat använda storytell nu under covid-19, frågan är dock kommer rapporten vara bättre eller sämre än vad vi tror? Jag kommer hålla i mina aktier tills måndag eller tisdag under vecka 33 om de inte mot förmodan går uppvädligt mycket under kommande vecka, 32. Nårga nya invehav har jag inte kollat på ännu under fredagen men om jag hittar någon/några till Måndag får vi se. Tack för denna veckan!

Leo Vegas, OMX 30 går ner mer och vecko sumering.

Efter att Torsdagens fall återhämtade sig OMX 30 en lite bit för att fall totalt 0.75% till under Fredagen, vi har tidigare lärt oss att börsen brukar gå upp och nere så därför påverkar detta inte mig så mycket då jag vet att mina långsiktiga aktier kommer gå upp igen över tiden. Leo vegas avslutade vecka på – från min köp på 41kr/aktie men som sagt tror jag på en ökning till 45kr under vecka 32. Jag tror även att Leo Vegas kommer öka till ca 50-55kr under vecka 33 då dom har sin rapport som kommer vara över förväntan tror jag, min stora anledning är att en ledare i Leo Vegas har själv investerat mycket pengar i aktien och att Placera har ökat rikt kursen till 60 från 55kr. Jag tror även på att de kommer va mycket + då det är ett spel företag och de har inte så mycket utgifter, återstå att se vad som händer under vecka 33 men spänande blir det nog. Totalt under vecka 31 gick vi back 0.25% vilket jag inte är nöjd med men man kan inte alltid va på topp. Bäst i veckan var fastighetsbolaget Castellum och sämst gick det för Storytell B som väntar på rapport liksom Leo Vegas. 

Written by Lucas Olander

*

Detta är ej köp rekommendationer, dock är det till inspiration och lärdom.

In köp av Leo Vegas

Idag köpte jag in Leo Vegas för 41kr/aktie då dom höjde riktkursen till 60 kr, det gjorde att jag trodde att kursen skulle gå upp med några % iallafall. Den ligger just nu på +6% och 42kr. Jag har lagt en sälj order på 45kr per aktie då det är runt där den förra toppen va och jag får en bra avkastning för en “Week Trade”. Jag hoppas att den går upp till 45kr idag men tror mer på att den gör det under nästa vecka. (Updatering) de har nu gått ner till 41kr/aktie så jag köpte ett par till då jag förväntar mig att dom iallafall går upp till 42kr/aktie idag.

OMX 30 börjar på en återhämtning? Sålde EVO och köpte Leo Vegas

Fredagen den 31:a agusti öppnar börsen på mycket blått för min del efter en stor nedgång under gårdagen där mina aktier gick ner 2% i snitt. Detta är en bra återhämntning till att börja med och jag hoppas på att få se mer under dagens gång. Jag sålde även av EVO vid öppningen för att kunna köpa i Leo Vegas vilket har gett en bra avkastning.

ZWIPE

Zwipe börjar vecka 31 starkt genom att gå upp 16.9%. Detta förvånade mig då enligt min analys skulle det komma en trolig upp gång i slutet av veckan alternativt i början under vecka 32. Detta är för vid de tidigare 3 uppgångarna har det gått 20-23 dagar mellan uppgångarna. Imorgon, på Tisdag ska jag sätta kurslarm på 16kr (ligger på 16.5kr) och om Zwipe går ner dit kommer jag sälja mina aktier för att återinvestera i bolaget vid förhoppningsvis mer ned gång under tisdagen. Går den inte ner till 16kr kommer jag hålla i dom en stund till då jag är rätt säker på att de kommer stig mer under tisdagen. Detta är för att den har gjort en bra uppgång men gemfört med tidigare så finns det mer att komma och jag vill ej hoppa av tåget för tidigt.

När tänker jag mig att sälja om den fortsätter uppåt? 

Jag tänker mig att sälja av ca 33% av mitt innehav vid 18.5kr och ifall den går upp till 20kr per aktie kommer jag sälja de resterande. Jag tror att den kommer ta 20kr och det är just därför jag kör “safe” med endast 33%. Dock kan man undra varför jag har stopp loss på 16.5kr om jag tror mycket på den och är för att under de tidigare uppgångarna har det varit raka utan några direkta dippar under uppgången.

 DETTA ÄR EJ KÖPREKOMENTATIONER UTAN ENDAST VAD JAG TROR OCH VARFÖR.

Evolution Gaming Group

EVO hade en dåligt vecka förra veckan och öppnade även vecka 31 svag med att gå ner 1.82%, detta betyder alltså att jag har fyllt på mer ännu fler aktier. Jag tror på att EVO kommer att stutsa upp snart igen då den stog på trendlinjen inför vecka 31 och att vi även har en stöd nivån på 538kr (senaste kurs 592kr) den kan vända på också. En annna stor anledning jag tror på snar vändning är att RSI och stopcastic är låga och vid tidigare tillfällen de vart låga har det blivit en snar vändning. 

Idag köpte jag min första teckningsrätt, Zaplox BTA. Detta köp är inte genomtänkt eller på långsikt utan jag investerade väldigt lite bara föra att se hur det är att handla med teckningsrätter. Zaplox ska konveteras till stamaktier under vecka 31 som vi är i nu och jag köpte mina aktier till 18% rabatt gemfört med va stamaktien ligger på. Zaplox gick upp inom endast några timmar till 0.82 vilket gjorde att jag sålde alla min aktier för en snabb och skönt profit.

Gör alltid egen analys av aktier du tar in i din portfölj.

Det kanske börjar bli iriterande att jag nämner det så mycket men när du halndlar på börsen gör alltid egna analyser och förstå varför du tror på ett bolag. Det är väldigt dumt att kopierar någons förändringar i sin portfölj på grund av att ifall siffrorna börjar bli röda har den som gjort sin analys is i magen för den tror på affärsiden långsiktigt. Det är dock lätt hänt om du bara kopierat din portfölj att du säljer snabbt när det blir röd då du ej tror på företaget då du inte vet något om de.

Följ Oss På Våra Sociala Medier, Instagram, Facebook och YouTube