Rapporter

Inför vecka kan vi se 2 stycken Rapporter i mina bolag och dessa är Leo Vegas och Storytel. Jag tror att båda aktiekurserna kommer stiga i och med rapporten, jag har som tidigare skrivet ökat mitt innehav hos Storytel och planerar att göra det hos Leo Vegas under Måndag alternativt Tisdag.

TerraNet Holding

Efter som TerraNet Holding är ett av mina största innehav så kommer de blir väldigt roliga att följa och se vart de tar vägen nästa vecka. Jag tror att Terra kan gå ner till 0.75 och vända eller att den går ner hela vägen till 0.5 före vi ser en vändning upp mot 1 kr.

Zaplox

Jag sålde mina Zaplox på 0.9 kr under vecka 32 och köpt in mig igen vid 0.795 kr men ligger en del back på min andra investering. Jag tycker att Zaplox borde återhämta sig från tappet när man konvertera BTA aktier till vanliga. I vecka 32 fick vi inte se någon återhämtning alls för Zaplox men jag tror vi kommer se det under vecka 33.

Zwipe

Redeye gick ut och höjde sina förväntningar om Zwipe vilket ledde till att kursen gick upp till hela 19 kr. Under Vecka 33 hoppas jag att vi kan fortsätta och ta 20 kr vilket skulle kunna ändra trend linjen en del för att just nu ligger vi över den över trendlinjen jag gjorde för 1 månad sen. Det hade vart riktigt kul och se den skapa en stabilare ny trendlinje även fast jag tror att det kan bli svårt. Zwipe är ett bolag som jag verkligen gillar och den har hjälpt min portfölj mycket under denna månad och vecka.

Marathon Patent Group Inc

Detta bolag har stått för en mycket bra vecka med hela 27% upp för mig, tyvärr har jag inte allt för mycket pengar i denna aktien så den har inte påverkat jätte mycket i portföljen. Jag tycker de ska bli kul och se om den kan ta ett “steg” till och gå upp, jag tror att den kan det men jag skulle inte rekommendera att gå in i denna nu. Denna aktie har gått upp och ner runt 10-20% varje dag och är inget för dig som tycker det är jobbigt med en svängande portfölj.

OMX30

OMX30 har återhämtat sig en del från tappet under slutet av vecka 31 och ligger nu mellan 1730-1740. Under vecka 33 tror jag att vi kommer få se lite till återhämtning och en full hämtning av fallet skulle absolut inte vara helt omöjligt. Mina investment bolag speglar OMX30 rätt bra med andra ord tror jag att mina investment bolag kommer gå upp en del under veckan.

Nya Bolag

Jag har inga planer på att ta in några nya bolag just nu, jag fokuserar på att fylla på i Leo Vegas och jag tycker att det blir än hädelse rik vecka även fast jag inte har några nya bolag på gång. Man skulle kunna räkna Xspray som jag köpte i Fredag som nytt bolag men det är en day trade med rikt kurs på 255 kr (just nu 249 kr). Vi lär se några trades i vissa bolag men det återstå att se hur bolagen går i veckan.