Jag har nu lagt en köp order i ”Marathon Patent Group Inc” på 2.03 dollar/aktie. Detta är för jag tror att den kommer ta steg fler steg uppåt (se bild) men kommer ha det som en ”Week Trade” och sälja när den hoppat ett till steg. Vi har även denna blåa linje som visar vart jag tror att den bör hoppa upp om den går ner så lågt, ifall den faller en bit under denna så har jag en stoploss så jag inte förlorar allt för mycket. Kollar man på tidigare så tror jag på att den kommer gå ner lite i 2 dagar innan på dag 3 alltså onsdag flyger upp igen detta tror jag för om kollar på tiden mellan stegen har det vart runt 3 dagars mellanrum. Nedgången kommer också eftersom den har gjort det på alla dom andra, dock vet man aldrig säkert, därför köper jag en del nu och ifall den går ner kommer jag köpa lite till för att få ett mindre snitt pris och förhoppningsvis en bättre direktavkastning. Många vet kanske inte vad detta företag gör, dom är ett av de första Nasdaq-listade ”Cryptocurrency mining” företagen och jag tycker det kommer bli otroligt spännande att se hur det går för dom. Då jag egentligen har en långsiktigt portfölj så sätter jag inte in jätte stora summor av mitt kapital men ändå så jag kan få en värdefull avkastning ifall den går som jag har tänkt.